twb

TWB Thuiszorg Met Aandacht

Wat kan TWB voor u betekenen?

Als u voor een korte of langere tijd thuiszorg nodig heeft, wilt u geholpen worden door iemand die bekend is met uw situatie en weet wat haar te doen staat. Of het nu gaat om verzorging, verpleging, hulp bij het huishouden of thuisbegeleiding. U bent bij TWB in goede handen.

Huisbezoek van de parkinsonverpleegkundige

TWB heeft gespecialiseerde verpleegkundigen met een aandachtsgebied, waaronder de ziekte van Parkinson

De Parkinsonverpleegkundige kan u uitleg en tips geven over :
– wat is de ziekte, wat zijn de behandelmogelijkheden
– hoe om te gaan met de ziekte
– hoe om te gaan met de medicatie
– wat zijn de bijwerkingen van de medicijnen
– hoe kom ik op een goede manier de dag door
– hoe gaat de verzorging, het eten, slapen, hobby’s

Ook zal de Parkinsonverpleegkundige kijken of er andere hulpverleners zijn die u met bepaalde problemen kunnen helpen, zoals een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist aangesloten bij ParkinsonNet. ParkinsonNet is een netwerk van in Parkinson gespecialiseerde hulpverleners.

Een huisbezoek van de Parkinsonverpleegkundige is gratis en kan worden aangevraagd via telefoonnummer 088-5602000 of via mail parkinsonverpleegkundige@twb.nl.

ParkinsonNet diëtist

TWB heeft diëtisten aangesloten bij ParkinsonNet
Bij parkinson is er een verhoogd risico op ondervoeding. De diëtist kan met een persoonlijk voedingsadvies het risico helpen voorkomen of verminderen en u ondersteunen om in een zo goed mogelijke conditie te blijven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij TWB, neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer 088-5602000 of kijk op de website www.twb.nl