parkinsonnet

ParkinsonNet: zorgverleners gespecialiseerd in parkinson!

Optimale zorg voor parkinson, dat is ons doel!

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners dat gespecialiseerd is in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Meer dan 2000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk.Ons streven is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit doen we onder meer door de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het ParkinsonNet jaarcongres en door onderzoek. We faciliteren een optimale samenwerking tussen de zorgverleners en maken de kwaliteit van de aangesloten zorgverleners transparant.

Regionale teams

Landelijk gezien zijn er 68 regionale teams actief. Ook uw regio, Roosendaal en Bergen op Zoom hebben nl. beiden een eigen ParkinsonNet team, voor vragen over ParkinsonNet Roosendaal kunt u contact opnemen met Angela Berting, tel. 0610346357/Yvette Reijnder tel. 0610346528, coördinatoren van de regio Roosendaal en voor ParkinsonNet Bergen op Zoom met Lian van Lammeren 0164-236164, coördinator van de regio Bergen op Zoom.

U kunt ook informatie vinden over ParkinsonNet op www.parkinsonnet.nl en specifieke informatie over zorgverleners in uw regio vind u op www.parkinsonnet.nl/zorgzoeker.